Sertéstenyésztés

Nyomon követheti és ellenőrizheti a különböző genetikák, kocák, kocasüldők és kanok teljesítményét, az állomány elhullási okait és a telepeken jelentkező különböző betegségeket, valamint a fialásokat, spermavételezéseket, a különböző műveletekkor mért hátszalonna vastagságokat, az inszeminátorai teljesítményét és a selejtezéseket. 

főoldal

Főoldal

Megmutatja az állatállománnyal kapcsolatos termelési volument és a termeléshez kapcsolódó mutatószámokat.


kismalacok szopnak

Tenyésztés

A modul segítségével láthatjuk és ellenőrizhetjük a különböző genetikák teljesítményét, az állomány elhullási okait és a telepünkön jelentkező különböző betegségeket.
kocák az állásban

Törzsadatok

A virtuális farm teljes körű beállítása, telepek és a hozzájuk tartozó istállók, raktárak, tápkeverők, tornyok adatainak bevitele a szoftverbe.
malac

Tranzakciók

Az állati termék előállítása során történő gazdasági események rögzítését, listázását végezhetjük a tranzakciók menüpont alatt.

Ezen felül nyomon követheti a meglévő akkreditált genetikáihoz kapcsolódó tenyészcéljait, a jövőbeni almait és megnézheti a szaporodásbiológiai tervlapokat is. Végezhet költségelemzést és készíthet heti jelentéseket - WEI, visszaivarzó koca, vemhesülési százalék és termékenyítések / koca / ciklus grafikonokkal - is. Illetve itt tud tápot kiosztani és megtekintheti a meglévő ENAR kimutatásait.

antibiotikum sertés

Gyógyszer

Nyomon követhető a gyógyszer és antibiotikum felhasználásunk. Egyszerűsíti a rendelést, hiszen hozzáadható az állatorvos elektronikus pecsétje és aláírása.
Lekérdezések bélyegkép

Lekérdezések

Pénzügyi - pl.: egyedenkénti eredmény, kilónkénti költség -, szakmai - pl.: LSP-index, napi tömeggyarapodás, fajlag, elhullás - és (vagyon)értékelési mutatók.
tervezés

Tervezés

Termelés tervezési és optimalizálási modul, vevő és genetika elemzés, keverő összehasonlítás. Kísérletek készítése és futtatása.
dokumentumok

Dokumentum

A vállalatunk számára fontos dokumentumok – takarmány és gyógyszerrendelések, számlák, környezetgazdálkodási dokumentumok – és emailek elektronikus tárolására.
feladatkezelő

Feladatkezelő

A modul az elintézendő összes teendők rögzítéséhez, ellenőrzéséhez, nyomon követéséhez valamint felhasználókhoz rendeléséhez készült.
munkaügy

Munkaügy

Minden, a telepi munkákkal kapcsolatos információt itt talál, a dolgozói adatlapjától kezdve a munkaköri leírásokig.
külső adatok

Külső adatok

Az IoT eszközökkel való kommunikációhoz használható, mint például mérőórák adatainak leolvasására és rögzítésére.